Flashback: LG V40 ThinQ, първият телефон с пента камера, целящ да подобри състоянието на компанията

?

 • анонимен
 • 3Ya

CopyX1982, преди 2 часаНай-големият проблем тук в Обединеното кралство? Не можехте да купите телефони LG, освен ако не сте внесли? … Повече ▼LG V60 е пуснат официално само на определени пазари, включително: Съединените щати, Канада, Тайван и Япония.
Виждате ли, НИТО ЮЖНА КОРЕЯ (тяхната територия) не е включена!

3195462

507 AMS, преди 49 минутине, LG G5 беше началният път към неговия край!!!!! Серията V всъщност не беше проблем… ощеТова би означавало, че V30 не е по-добър от G5.

Е

 • ElmCityJosh
 • 4{L

Анонимен, преди 7 часаLG V30 беше един от най-добрите телефони, правени някога. Предполагам, че все още може да се използва без проблеми днес.Отговарям на вашия коментар с моя LG V30 в момента и той все още работи перфектно от деня, в който го купих, който беше при стартирането. Същото за V30 на жена ми. Вероятно най-добрият телефон с Android досега.

5281100

Джо кимна преди 1 часТози боклук беше началото на края. не, LG G5 беше началният път към неговия край!!!!!

V-серията не беше голям проблем по отношение на използваната технология. Проблемът с LG беше лошият маркетинг (продукти „маркетинг към малки целеви потребители“ не толкова добре приети) и лошата поддръжка за софтуерни актуализации…

Обичах всеки телефон на LG, който притежавах (G3, G5, V20), но тези продукти никога не привличаха цялото внимание на обществеността.

3195462

Този боклук беше началото на края.

СРЕЩУ13724

И сега имаме пазар, наситен с китайски телефони с безполезни камери и твърде много модели.

?

Анонимен, преди 4 часаNokia 6, 7 Plus и някои други са направени във връзка с Foxcon, все по-нови телефони… ощеДа, много HMD телефони са ODM.
7+ е създаден от FIH.
Всички сглобени във Foxconn.

?

 • анонимен
 • Fi%

Винаги съм пазил моите V40, V30, V20, G6 и G8… Всички тези телефони все още работят и могат да се използват… а проблемът с V40 е живота на батерията и вероятно този прорез, когато предшественикът му V30 има страхотен дизайн.

Дж824231

През последните 3-5 години се наблюдава леко насищане в качеството на камерата на смартфона, най-вече поради изключително незначителни подобрения на хардуера и още по-малки промени в алгоритмите за изчислителна фотография.
Докато Snapdragon, Mediatek и Exynos са позволили до 18-битов RAW, на техните най-нови интернет доставчици и процесори, това наистина няма да помогне без някои драстични подобрения в сензорната технология, а не само увеличено и увеличено изображение чрез HDR. Те трябваше да създадат 14-битови сензори за изображения на смартфони с подобрения в Quad Pixel/Tetracell CFA. И още по-бързо четене и още повече рамка за работа.

СРЕЩУ142

Най-големият проблем тук в Обединеното кралство? Не можехте да купите телефони LG, освен ако не сте внесли? Исках най-новата серия V с кутия с двоен екран и щях да погледна този с обръщащ се надолу втори екран (забравете името), но просто не можехте да ги получите от носител като O2 тук

?

 • анонимен
 • 8Kf

По-добър от всяко xiaomi, правено някога.

?

 • анонимен
 • 3s4

Анонимен, преди 4 часаНе, компанията стана за смях в началото на 2019 г. Защото през 2017 и 2018 г…. ощеNokia 6, 7 Plus и някои други са направени в сътрудничество с Foxcon, все по-нови телефони са произведени от неизвестни китайски компании, само марката Nokia.

да51666

Wongwatt, преди 4 часаКупих както G5, така и много по-късно V50. G5 беше малко хитър, имах проблем с GPS и… повечеСъгласен съм, бих обвинил и пазара.

О

преди 4 часаНо защо? Какво им беше?Купих както G5, така и много по-късно V50.
G5 беше малко хитър, имах проблем с GPS и сменяемите модули, макар и умни на теория, го направиха крехък.
V50 беше различен, толкова силен, че изглеждаше неразрушим, беше толкова добре направен. Освен това имаше по-добро приемане от всеки от другите 5G телефони от първо поколение и също се чувстваше по-добре в ръката. Единственият недостатък беше лошото размазване на OLED върху черно, това беше много очевидно.
Добър телефон, който заслужава да се продава добре.
Android fork на LG получава много злоупотреби, но по същество беше визуално копие на странно популярния потребителски интерфейс на Samsung с много по-малко раздуване. Не беше най-доброто, но не беше толкова лошо, колкото се твърди. Актуализациите бяха проблем, но повечето нормални хора не ги интересуваха. Качеството на звука на кабелните слушалки беше несравнимо.
LG получи на хората това, което казаха, че искат, плосък екран с висока разделителна способност, разширяемо хранилище и жак за слушалки, но никой не купи телефоните им – обвинявам ужасния маркетинг.

да51666

Анонимен, преди 4 часаLG традиционно изостава по отношение на наличността и маркетинга. Също така, много кон… ощеТова беше и моето мислене, докато не купих телефон от тези две марки.

Л37десет

rizki1, преди 7 часабез значение как се справя LG, ако цената не е подходяща от samsung apple или xiaomi. най-добрият флагмански телефон … ощеСъгласете се – пренаситено е. Има твърде много възможности за избор и твърде много от едно и също нещо по едно и също време. Пример е BBK. Групата пусна един и същ телефон за всяка марка с малка или никаква промяна – те почти не изглеждат различно.

Предпочитам да подновя батерията си на Galaxy S10, отколкото да купя някоя от текущите оферти на пазара, защото прави точно това, от което имам нужда и го прави добре.

?

 • анонимен
 • 3Ya

преди 4 часаНо защо? Какво им беше?LG традиционно изостава по отношение на наличността и маркетинга. Освен това много потребители имат манталитета, че купуването от Samsung или Apple е по-безопасно в дългосрочен план (актуализации, надеждност и всичко това).

?

 • анонимен
 • 3Ya

Анонимен, преди 4 часаЦялата компания е шега след намесата на hmdНе, компанията стана за смях в началото на 2019 г. Защото през 2017 и 2018 г. пуснаха някои наистина невероятни телефони. Телефони като ранните серии 5, 6, 7 и 8 всъщност бяха наистина страхотни.

?

 • анонимен
 • FCC

Whackcar, преди 5 часаNokia 9 беше шега, нищо повече.Цялата компания е шега след намесата на hmd

да51666

Махмед, преди 5 часаЗащото никой не купуваше телефоните.Но защо? Какво им беше?

Add Comment