„Никога не ме напускаш“: Тристан Томпсън казва на Хлои Кардашиян…преди тайната бебешка бомба

Серийният измамник Тристан Томпсън каза на Хлои Кардашиян, че тя “никога няма да го остави” в нов тийзър за риалити шоуто на семейството му.

По време на достоен чат между повтарящата се двойка, 37-годишната риалити звезда може да бъде чута да говори за бившите гаджета на сестрите си.

— Скот [Disick[ is never leaving, Kanye [West] никога не си тръгвай, сякаш никога не си тръгваш“, пошегува се тя с 31-годишния баскетболист.

Повдигане на вежди: шегата с бекхенд Тристан Томпсън на тогавашната приятелка Хлои Кардашиян в риалити шоуто на семейството му става вирусна

Чувайки това, бащата на три деца, който е бил хващан да изневерява на основателя на Good American няколко пъти, пошегува се: „По-скоро никога не ме оставяш“.

„О, добре“, отвърна тя, като му хвърли озадачен поглед.

Оказва се, че Томпсън греши относно границите на Кардашиян, тъй като тя най-накрая прекрати връзката им завинаги, след като научи, че той тайно е станал баща на момченце с друга жена по време на връзката им миналата година.

Когато 37-годишната риалити звезда се пошегува, че баскетболистът не

Когато 37-годишната риалити звезда се пошегува, че баскетболистът „никога не я напуска“, той отвърна: „По-скоро никога не ме оставяш“

„О, добре“, отвърна тя, като му хвърли озадачен поглед.

„О, добре“, отвърна тя, като му хвърли озадачен поглед.

Основателят на Good American започна да върви напред, “след като разбра, че Тристан очаква друго бебе” със своя личен треньор, който посрещна третото дете на баскетболиста през декември.

През януари Томпсън разкри, че тест за бащинство потвърждава, че той е баща на новороденото Марали Никълс, на име Тео.

DailyMail.com ексклузивно разкри подробности за битката за бащинство през декември, след като Никълс заведе дело срещу играча на НБА.

Без поглеждане назад: Въпреки че влизането в нова връзка е последното нещо, което й е на ум, каза вътрешен човек

Без поглеждане назад: Въпреки че влизането в нова връзка е последното нещо, което й мисли, вътрешен човек каза, че „семейството й знае, че ще срещнат правилния човек, когато са готови“ (на снимката през 2018 г.)

„Днес резултатите от теста за бащинство разкриват, че съм станал баща на дете от Марали Никълс“, призна той в откъс от историята си в Instagram.

Освен това той добави извинение към Кардашиян, като написа: „Ти не заслужаваш това“.

Признанието, публикувано в Instagram, бе първият път, когато играчът на Сакраменто Кингс публично призна, че вече е баща на три деца.

„Никога не е имало съмнение, че Тристан Томпсън е бащата на бебето на Марали Никълс“, каза по-късно нейният адвокат Харви Ингландър пред DailyMail.com в изявление.

„Трудно е за семейството й, когато е разстроена.  Те го обичат толкова много.  Хлое е толкова силна личност

„Трудно е за семейството й, когато е разстроена. Те го обичат толкова много. Хлое е толкова силна личност”, добави източникът

Пълни ръце: В допълнение към новородения син и тригодишната дъщеря True с Khloe, той споделя и петгодишния син Принс с бившия Джордан Крейг

Пълни ръце: В допълнение към новородения син и тригодишната дъщеря True с Khloe, той споделя и петгодишния син Принс с бившия Джордан Крейг

„Тристан направи множество фалшиви и клеветнически изявления и изявления за Марали през последните няколко месеца и тя приема своето извинително изявление днес в контекста на всички тези изявления.

В допълнение към новородения син и четиригодишната дъщеря Тру с Клои, той споделя и петгодишния син Принс с бившия Джордан Крейг.

Тристан сподели с феновете си в понеделник: „Днес резултатите от теста за бащинство разкриват, че съм баща на дете от Марали Никълс. Поемам пълната отговорност за действията си.

Тъжно: Кардашиян и Томпсън са говорили, че искат второ бебе заедно, преди той да изневери

Тъжно: Кардашиян и Томпсън са говорили, че искат второ бебе заедно, преди той да изневери

„Сега, когато бащинството е установено, с нетърпение очаквам да отгледам сина ни приятелски. Искрено се извинявам на всеки, когото съм наранил или разочаровал по време на това изпитание, както публично, така и насаме.

След това Тристан говори директно със звездата на Keeping Up With The Kardashians, с която започна да излиза през 2016 г.

Той написа: „Хлои, ти не заслужаваш това. Не заслужаваш сърдечното разбиване и унижението, което ти причиних. Не заслужаваш начина, по който се отнасях с теб през годините.

Истината излиза наяве:

Истината е наяве: „Днес резултатите от теста за бащинство разкриват, че съм баща на дете с Марали Никълс“, написа Тристан в публикация в Instagram през януари

Извинения: „Хлои, ти не заслужаваш това.  Не заслужавате сърдечната болка и унижението“, каза той в пълзящо извинение

Извинения: „Хлои, ти не заслужаваш това. Не заслужавате сърдечната болка и унижението“, каза той в пълзящо извинение

“Действията ми със сигурност не съвпадат с начина, по който те виждам. Имам най-голямо уважение и любов към теб. Независимо какво мислиш. Още веднъж много съжалявам”, се казва в изявлението му. .

31-годишната Марали, фитнес модел, роди сина им на 1 декември и заяви, че детето е заченато на празника на рождения ден на професионалистите в НБА в Хюстън през март 2021 г.

Съобщава се, че по това време Тристан и Клои, които имаха връзка между включване/изключване, измъчвана от обвинения в изневяра, бяха отново заедно.

Съдебните документи, получени през декември, първо разкриха, че Никълс съди Томпсън за издръжка на дете, както и за възстановяване на медицински разходи и разходи, свързани с бременността.

Последно допълнение: Марали, фитнес модел, роди син на 1 декември и след като резултатите от теста за бащинство се върнаха, той каза:

Последно допълнение: Марали, фитнес модел, роди син на 1 декември и след като резултатите от теста за бащинство се върнаха, той каза: „Нямам търпение да отгледам сина си приятелски“

По-късно обаче тя каза на E! News, „Не подадох никакви искове за издръжка на дете, докато детето ни се роди“.

Освен това Никълс поиска да представи текстови съобщения, разменени между нея и Томпсън, като доказателство в делото й за бащинство.

Твърди се, че текстовете показват, че професионалният спортист е искал тя да прекъсне бременността, казал, че няма намерение да се замесва в живота на детето и се опитал да й предложи живота. тихи пари.

— Знаеш как се чувствам. Чувствата ми изобщо не са се променили. Въобще няма да участва. Между другото, ако смятате, че това бебе ще ви направи пари. Това е напълно невярно“, гласеше текстово съобщение, за което се твърди, че е изпратено от Тристан.

„Знаеш, че се пенсионирам след този сезон. Така че по отношение на подкрепата ще бъде каквото е необходимо всеки месец или някой, който е безработен. Това е в Тексас (sic), така че ще бъде само няколкостотин долара. Така че по-добре вземете тези 75 000, които ти предлагам, защото няма да получиш нищо освен да имаш дете с баща, който е безработен.

Изчезнал завинаги?  Съобщава се, че след обявяването на бременността на Никълс, Хлои е била

Изчезнал завинаги? След обявяването на бременността на Никълс, Клои е била „разстроена да научи, че отново е изневерила“ и „не мога да повярвам, че отново ще стане татко“, според PEOPLE

В копие на шокиращо текстово съобщение, получено от Radar, Томпсън твърди, че е предложил на Никълс 75 000 долара, за да млъкне и предупреждава, че се оттегля след този сезон в НБА и следователно ще остане безработен.

Той беше подал заповед за запушване през декември, като заяви намерението на Никълс от самото начало [was] да се опита да спечели някаква известност и да спечели за себе си в този процес”, като я обвинява, че е родила трето дете.

Никълс наруши мълчанието си за връзката си с Томпсън само две седмици по-рано, по време на чат с E! Новини, в които тя отвори, че не знае, че той е във връзка с Хлои, не иска романтична връзка с него и обсъди делото за бащинство.

Тя твърди, че са се срещнали за първи път през 2020 г. и „Той ми каза, че е сам и родител е заедно“.

„Никога не бих се замесила с Тристан, ако мислех, че той има връзка“, твърди тя.

„Избирам да приема да бъда майка и да направя всичко по силите си за сина си. Вече не искам медийно внимание или романтична връзка с Тристан. Целта ми е да отгледам сина си в безопасно, здраво, любящо и лично.

Независима жена: „Не искам повече медийно внимание, нито романтична връзка с Тристан.  Целта ми е да отгледам сина си в безопасна, здрава, любяща и лична среда“, каза Никълс.

Независима жена: „Не искам повече медийно внимание, нито романтична връзка с Тристан. Целта ми е да отгледам сина си в безопасна, здрава, любяща и лична среда“, каза Никълс.

Марали подаде молба за бащинство в Лос Анджелис.

Впоследствие Томпсън завежда дело срещу нея в Тексас, като твърди, че детето е могло да бъде заченато само в този щат и че съдилищата трябва да имат юрисдикция по въпроса. Делото му в Тексас беше прекратено на 15 декември.

Докато Марали каза на E! тя е прекарала “много нощи” с Тристан, баскетболистът продължи да настоява, че двойката “няма сериозна продължителна връзка”.

Това се оспорва от нейните адвокати, които твърдят, че делото е започнало “пет месеца” преди празнуването на рождения й ден и е продължило след като тя забременява.

Когато избухна новината за бременността, Клои беше „разстроена да чуе, че отново е изневерил“ и „не мога да повярвам, че отново ще стане татко“, според PEOPLE.

.

Add Comment